Daptar Harga: $7.99 Harga: $6.99 Anjeun Simpen: $1.00 (13%) Sabaraha bel beurat? Lonceng ti 10 dugi ka 15 inci diaméterna beuratna ti 30 dugi ka 75…

Imah solat

Manehna kudu nembongkeun "token of virginity" (getih dina lambar isuk-isuk sanggeus), tapi euweuh sarat misalna pikeun lalaki. 4) Henteu aya upacara kawinan…

Imah solat

Dina 3 Januari 1521, Paus Leo X ngaluarkeun banteng kepausan Decet Romanum Pontificem, anu ngaluarkeun Martin Luther ti Garéja Katolik. Saha anu dikucilkeun ti Katolik…

Imah solat

Chris Oyakhilome ngamimitian palayanan Kristen nalika diajar di Universitas Ambrose Ali, Ekpoma di nagara Edo Nigeria. Pelayanan na mimitina dimimitian salaku Persahabatan Loveworld Percaya sareng bakal…

Imah solat

Alkitab nyebutkeun yen Allah mikanyaah hiji giver riang (2 Corinthians 9:7) jeung Yesus ngajarkeun eta leuwih hade méré mangka narima (Rasul 20:35). … Bisa…

Imah solat

Conto kapercayaan agama sipil digambarkeun dina pernyataan anu digunakeun dina panalungtikan sapertos kieu: "Amérika mangrupikeun bangsa anu dipilih ku Allah ayeuna." … “Liburan sapertos Kaopat…

Imah solat

Saksi-Saksi Yéhuwa sering dianggap nolak sumbangan kusabab kapercayaanana ngalawan transfusi getih. Nanging, ieu ngan ukur hartosna yén sadaya getih kedah dikaluarkeun tina…

Imah solat

Kitab Suci masihan urang solusi pikeun unggal kaayaan dina kahirupan. Nalika Firman Allah ngajarkeun urang pikeun mikanyaah bahkan musuh urang, éta ogé ngingetkeun yén urang…

Imah solat

Para ekstremis agama sering ngajelaskeun tindakanna salaku nyalametkeun dunya tina kelompok-kelompok jahat. ... Jalma anu ngagunakeun agama pikeun nyieun konflik ngan saukur kalikeun kapercayaan ieu sorangan ...

Imah solat

Kumaha para humanis Renaissance nyumbang kana lemahna Garéja Katolik Roma? Aranjeunna percaya kana pamikiran bébas tur questioned loba kapercayaan ditarima. … Ngajual sareng ngagaleuh…

Imah solat