Çmimi i listës: 7.99 $ Çmimi: 6.99 $ Ju kurseni: 1.00 $ (13%) Sa peshon një zile? Këmbanat nga 10 deri në 15 inç në diametër peshojnë nga 30 në 75…

Shtëpia e lutjes

Ajo duhet të tregojë "shenjat e virgjërisë" (gjak në çarçafë të nesërmen), por nuk ka një kërkesë të tillë për burrat. 4) Nuk ka ceremoni martesore…

Shtëpia e lutjes

Më 3 janar 1521, Papa Leo X lëshon demin papal Decet Romanum Pontificem, i cili shkishëron Martin Luterin nga Kisha Katolike. Kush përjashtohet nga katolikët…

Shtëpia e lutjes

Chris Oyakhilome filloi shërbimin e tij të krishterë ndërsa studionte në Universitetin Ambrose Ali, Ekpoma në shtetin Edo të Nigerisë. Shërbesa e tij fillimisht filloi si Shoqata e Besimtarëve të Dashurisë dhe do të…

Shtëpia e lutjes

Bibla thotë se Perëndia e do një dhënës të gëzuar (2 Korintasve 9:7) dhe se Jezusi mësoi se është më mirë të japësh sesa të marrësh (Veprat 20:35). … Të jesh në gjendje…

Shtëpia e lutjes

Shembuj të besimeve fetare civile pasqyrohen në thëniet e përdorura në hulumtim, si në vijim: "Amerika është kombi i zgjedhur i Zotit sot." … “Pushime si të katërt…

Shtëpia e lutjes

Dëshmitarët e Jehovait shpesh supozohet se janë kundër dhurimit për shkak të besimit të tyre kundër transfuzionit të gjakut. Megjithatë, kjo thjesht do të thotë se i gjithë gjaku duhet të hiqet nga…

Shtëpia e lutjes

Shkrimi na ofron zgjidhje për çdo situatë në jetë. Ndërsa Fjala e Perëndisë na mëson të duam edhe armiqtë tanë, ajo gjithashtu na paralajmëron se ne…

Shtëpia e lutjes

Ekstremistët fetarë shpesh i përshkruajnë veprimet e tyre si shpëtimin e botës nga grupet e liga jashtë. … Njerëzit që përdorin fenë për të krijuar konflikt thjesht e shumëfishojnë këtë besim në besimin e tyre…

Shtëpia e lutjes

Si kontribuan humanistët e Rilindjes në dobësimin e Kishës Katolike Romake? Ata besonin në mendimin e lirë dhe vunë në dyshim shumë besime të pranuara. … Shitja dhe blerja…

Shtëpia e lutjes