List Price: $7.99 Price: $6.99 Sampeyan Simpen: $1.00 (13%) Pinten ora lonceng nimbang? Lonceng kanthi diameter 10 nganti 15 inci bobote 30 nganti 75…

Omah pandonga

Dheweke kudu nuduhake "token virginity" (getih ing lembaran esuk sawise), nanging ora ana syarat kasebut kanggo wong lanang. 4) Ora ana upacara perkawinan…

Omah pandonga

Tanggal 3 Januari 1521, Paus Leo X ngetokake banteng kepausan Decet Romanum Pontificem, sing ngusir Martin Luther saka Gréja Katulik. Sapa sing dikucilake saka Katolik ...

Omah pandonga

Chris Oyakhilome miwiti pelayanan Kristen nalika sinau ing Universitas Ambrose Ali, Ekpoma ing negara Edo Nigeria. Pelayanan wiwitane diwiwiti minangka Persahabatan Loveworld Percaya lan bakal…

Omah pandonga

Kitab Suci kandha nèk Gusti Allah nresnani wong sing mènèhi kanthi bungah ( 2 Korintus 9:7 ) lan Yésus mulangké nèk mènèhi luwih apik tinimbang nampa ( Kisah Para Rasul 20:35 ). … Bisa…

Omah pandonga

Conto kapercayan agama sipil digambarake ing pernyataan sing digunakake ing riset kayata: "Amerika minangka bangsa sing dipilih dening Gusti Allah saiki." … “Liburan kaya kaping papat…

Omah pandonga

Seksi-Seksi Yéhuwah asring dianggep nentang sumbangan amarga percaya marang transfusi getih. Nanging, iki mung ateges kabeh getih kudu dibuang saka…

Omah pandonga

Kitab Suci menehi solusi kanggo saben kahanan ing urip. Nalika Sabda Jahwéh ngajari kita nresnani senajan mungsuh kita, nanging uga ngelingake yen kita…

Omah pandonga

Para ekstremis agama asring nggambarake tumindake minangka nylametake jagad saka kelompok-kelompok jahat. ... Wong-wong sing nggunakake agama kanggo nggawe konflik mung nambah kapercayan iki ing dhewe ...

Omah pandonga

Kepiye para humanis Renaissance nyumbangake kelemahane Gréja Katulik Roma? Padha pracaya ing free pamikiran lan takon akeh kapercayan ditampa. … Adol lan tuku…

Omah pandonga